Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Új partnerünk - a FluffyDog Design

A FluffyDog Design évek óta létezik a fejemben és a szívemben, de csak másfél éve kapott nevet és vált valósággá, hála az életemet teljesen felforgató kiskutyámnak, Macinak, aki a legfőbb inspirálóm. Macit az Eszkuláp Állatvédő Egyesület mentette altatás elől egy vidéki gyepmesteri telepről, aztán még két évet töltött a menhelyen, mire a véletlenek összjátékának köszönhetően összetalálkoztunk, és kiválasztott minket. Életünk meghatározó döntése volt, hogy a családunkba fogadtuk őt és a gazdái lehetünk.

Eleinte neki kezdtem kiegészítőket, felszereléseket készíteni, aztán ez fokozatosan terjedt tovább a baráti körben, végül úgy tűnt, nagyon pozitív fogadtatásra talál, így vettem egy nagy levegőt, és belevágtam, egyéni vállalkozó lettem.

A cél, hogy egyedi, kézzel készített termékeket kínáljak elérhető áron, olyan gazdiknak, akik szeretik feldobni a hétköznapokat egy-egy vidámabb, csinosabb holmival. A termékek között nyakörvek, pórázak, kutyakendők, nyakkendők, csokornyakkendők, jutifalat-tartók, kakizacskó-tartók és többféle táska található. Igyekszem mindent úgy kitalálni, hogy praktikus, kényelmes és egyúttal szép is legyen, kiszolgálva ezzel minden felmerülő igényt. Teljesen egyedi kéréseket is örömmel teljesítek, így sokszor a gazdik elképzelései alapján születik meg egy-egy holmi, amit így igazán a magukénak érezhetnek.