Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tavaszi zsongás

Domján Csilla - 2020. 05. 11. 10:45:34

Itt a tavasz!

A nagy séták és kirándulások ideje. Ilyenkor szívesebben húzunk túracipőt, fogjuk pórázvégre kedvencünket és megyünk ki együtt a természetbe.

Tavasszal újjászületik a lelkünk, kibújunk a csigaházból és a téli depiből, örülünk a napsütésnek. 

Pláne ezután a kényszerített „házi őrizet” után. Igen, lehetett eddig is szabadidős tevékenységet folytatni, kutyát sétáltatni, futni, biciklizni, de azért valljuk be nem az igazi a tavaszi napsütés nélkül!

Ilyenkor a kutyusok is felszabadultan rohannak be a Dunába egy kicsit hűsölni labdázás után, vagy csak egy bent úszkáló botért. És mit csinál kedvencünk miután kiért a pancsolásból????

Természetesen mellénk érve rázza ki a bundájából a vizet.  laugh Imádom!  cool Na jó annyira nem, mert előfordul, hogy az édes kedves ugrálós, nyakignyálas kiskutyánk a ruházatunkba törli pofiját, vagy örömében két hatalmas sáros tappancsnyommal díszíti a kedvenc pólónkat.  heart

Nem egyszer járunk úgy, hogy nyakig koszosak vagyunk a séta végére. Ezt tetézi, hogy nyilván nem talpig Armaniban megyünk sétálni, mert ugye ismerős a mondás, hogy a kutyás ruha és a nem kutyás ruha között csak időbeli különbség létezik?

De bárhogy is legyünk felöltözve, ami rajtunk van, az biztosan nem makulátlanul tiszta. Séta után pedig nem mindig jut idő ruhát cserélni, egyből menni kell a gyerekért, vagy be kell szaladni a boltba.

Ilyenkor azért kísérnek érdekes pillantások… Ismerős? laugh  De valljuk be, nem kezdünk szabadkozni mindenkinek, hogy „jajj csak a kutya volt, és amúgy van mosógépünk, meg hát nem vagyunk csövesek, csak kutyákkal élünk.” 

Ezért születettet meg ez a grafikánk. Aki kutyás érti, aki nem, az láthatja, hogy van otthonunk.  wink

Gyönyörű tavaszi kék, és a karcsúsító, koszálló, klasszikus fekete színű pólóinkon találkozhattok ezzel a felirattal.

Gondoltunk azokra is, akik szeretnek korán, illetve napnyugta után sétálni, amikor hűvösebb van. Elkészült az első pulóverünk is, sötétkék színben.