Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cuvée kutyás póló

5.500 Ft
Szín
Méretquestion_mark
Menny.:db
Cikkszám: U-OKC-XS-1
Nem értékelt

"Cuvée, kiváló minőségű keverék" Kutyás Póló 

Ezt a grafikát az első ideiglenesen befogadott, majd gazdásított kutyánk története ihlette.

Negró – aki már Mátyás -  egy fantasztikus keverék kutyus, hozzá méltó fantasztikus családban. Csodák a fajtatiszta kutyák, de mi és Mátyás borbarát gazdái a keverékekre esküszünk. Tudjuk, hogy a „Cuvée, kiváló minőségű keverék”.

Elérhetőség: Előrendelhető
Termék címkék:
kutyás póló kutyáspóló

Csatolt dokumentumok

Leírás és Paraméterek

Negró igazi karácsonyi kutyaként érkezett hozzánk. Az Illatos úti Ebtelepről fogadta örökbe néhány hónapos korában egy család. Sajnos nem sokkal később – mint megannyi embernek – nekik is megváltoztak a körülményeik. Mert azok a fránya körülmények már csak ilyenek. Előreláthatatlanok. És általában másként alakulnak, mint ahogyan terveztük. Mi mégis úgy gondoljuk, ha egyszer egy életért felelősséget vállaltunk, a család tagjává emeltünk egy négylábút - amit nem ő kért -, akkor nincs az az élethelyzet, hogy megoldásként nemes egyszerűséggel egy autóhoz kötve, a sors kezére bízzuk őt. Negróval ezt tette a gazdája. Séta közben pórázának végét egy vonóhorog végére akasztotta, és magára hagyta a hideg téli éjszakán. Játékaival és az oltási könyvével együtt. Állatbarátok találtak rá, és kértek segítséget egy közösségi oldalon. Hirdetését meglátva döntöttünk úgy, hogy ideiglenesen befogadjuk, és nem engedjük el a mancsát, míg a legmegfelelőbb gazdit meg nem találjuk számára.

Negró ekkor még csak egy 4-5 hónap körüli, trikolor, csupaszőr, keverék fiúcska volt. Gyorsan beilleszkedett a falkánkba, a csajok – Füge és Tücsök- közé. Hamar kiderült, hogy nagyon tanulékony, agilis ebecske, akiről néhány hét után bátran állíthattuk, hogy „készkutya”. Korának megfelelő tudásszinttel, képességekkel.

Hosszú ideig hirdettük. Beszámoltunk mindennapjairól, meséltünk személyiségéről, ahogy mi magunk is egyre jobban megismertük őt. Akadt is több örökbefogadásra jelentkező, számunkra is alkalmasnak tűnő érdeklődő. De valamiért mindenki azt gondolta, hogy olyan kutyáról van szó, aki nem nő majd 10 kg-nál nagyobbra. Talán a fotók voltak csalókák. Nem gondolnánk, de fogjuk erre! Amint megemlítettük, hogy Negró súlya felnőttként akár a negyed mázsát is elérheti, szinte azonnal visszalépett minden gazdijelölt. Több heti próbálkozás után kezdtünk tanácstalanná válni. Nem értettük miért nem sikerül gazdát találni ennek a szuper kiskutyának. Talán az a baj, hogy nem fajtatiszta? Hogy Negró „csak” egy keverék? De nem adtuk fel!

Majd beköszöntött a február és vele elérkezett a nap, amikor Negró karrierje végre elkezdett meredeken felfelé ívelni. Megkapta azt a levelet, melynek olvasása közben olyan bizsergést éreztünk a gyomrunkban, mint a korábbiaknál soha. Randira vittük. A családdal történt első találkozás után már nem volt megállás. Negró,  - aki akkoriban még kevésbé kedvelte az idegeneket - azonnal kapcsolatot teremtett a házaspár férfi tagjával, és szó nélkül elment vele sétálni. Közben mi hosszan beszélgettünk kedvesével, Szilviával. Sok mindent mesélt magukról. Kiderült, hogy borkereskedésük van, hogy Negró lenne életük első kutyája, és hogy mindig mindenhova magukkal akarják cipelni. Együtt akarnak lenni vele a nap minden percében. A szerelem szinte tapintható volt ember és kutya között. Már az első perctől. És azóta is tart, immáron 2 éve.

Egyedi grafika, saját design. 


Mosási Etikett: 

✔️  nem szabad szárítógépbe rakni
✔️  kézi, vagy gépi mosás, maximum 40°-on
✔️  kifordítva, a mintának befelé kell mosni
✔️  mosáskor ne használj klóros fehérítést
✔️  a ruha vasalható
✔️  viszont a MINTA nem vasalható

Anyaga 100% pamut
Teljes hossza 67 cm
Mell bőség 43 cm
Ujjhossz 18 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!