Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
FIGYELEM! 2022.09.01-től CSAK magánszemélyt tudunk kiszolgálni!!!! FIGYELEM! 2022.09.01-től CSAK magánszemélyt tudunk kiszolgálni!!!!

Boldog Évfordulót Mindenkinek!

Pont egy éve dobtuk piacra Pawsome Zsuzsival (Pawsome - Dog Equipment II.) a BioThane ® és a paracord házasságából született kutyás cuccainkat. Nyakörveket és pórázokat. Mondhatnánk, hogy mi találtuk ki, de nem így volt. És bár lehet, hogy ez ciki, de nem nagyon szeretünk valótlanságokkal dobálózni. Viszont azt érdemes tudni, hogy itthon mi voltunk, akik legelőször ötvözték ezt a két anyagot.  Na de nem is ez a lényeg. Mert a lényeg az, hogy megszületett egy szuper termék, ami azon kívül, hogy tartós, magas szakítószilárdsággal rendelkezik, még baromi jól is néz ki.

Azóta több módosítás is történt...

- már elérhetőek a BioThane® adapterek többféle színben, nem csak feketében (pl.: piros, neon narancs, kék, fehér, magenta)

- a FEKETE fém kellékek mellé behoztuk a rose gold-t is

- jelenleg 6 féle fonatból válogathattok, de vannak olyan fonatok, melyek nem rendelhetőek, viszont ha nagyon megszáll az ihlet, készítek párat és lesz belőle raktáron (korlátozott számban)

- már elérhetőek a BioThanne® pórázok is, nem csak fogó formájában, hanem teljes 1,2 m hosszúságban (többféle színben)

Köszönjük Nektek a bizalmat és azt, hogy tetszik amit csinálunk és egyre többen vásároltok nem csak egy nyakörvet, hanem teljes szettet (nyakörv, póráz, karkötő) és váltok így Ti is Dögös Dogokká! 

Köszönjük Zsuzsinak, hogy minden francos kérésünket, ötletünket teljesíti és nem akad ki azon sem, ha most azonnal és rögtön van szükségünk 30 db adapterre és fogóra, nameg címkére, mert hát hétvégén rendezvényünk van és készülni kell... 

Boldog Évfordulót Mindenkinek!  heart

Az oldal tetejére