Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

5+1 NYEREMÉNYJÁTÉK + SZABÁLYZAT

...ahol a szorgalmasakat is jutalmazzuk, nem csak a szerencséseket! 

Van kutyátok? És szerettek játszani? Akár tippelni? Akkor jó helyen jártok! Kutyás termékeket és szolgáltatásokat kínáló partnereinkkel közösen most egy olyan izgalmas játékot hirdetünk, ahol egyetlen célunk jól megjutalmazni viszonylag nagyszámú résztvevőt.  wink Bár szerintünk ez önmagában is elég nagy ívű ajánlat, de még tudjuk tetézni azzal, hogy a nyertesek listájára kerülni még helyes megfejtés sem feltétlenül szükséges! Ez hogy? Azon kívül, hogy jó arcok vagyunk?  laugh Így:

Öt héten át minden vasárnap felteszünk egy tök egyszerű kérdést, mely valami módon a játékban résztvevő egyik partnercégünk tevékenységére utal. Nektek csak meg kell tippelni a választ kommentben, és esetleg megosztani az adott posztot, ha szeretnétek. Az a szerencsés, aki a helyes megfejtést eltalálja, vagy - ha azt senkinek nem sikerült, akkor - az ahhoz legközelebb álló választ adja, máris nyert. Azonnali ajándékot kap a kérdést feltevő cégtől. És hoppá! Öt hét, öt ajándék, öt nyertes! Kiknek neve minden hét végén, szombaton tétetik közhírré. Majd vasárnap már tesszük is fel a következő kérdést és folytatódhat a játék öt meglepetésért.

Aztán jön majd a +1, ahogy ígértük!

Aki öt héten át lelkes marad, figyeli és ha teheti, meg is osztja a posztokat, - hogy azért mi is profitáljunk valamit a buliból-, valamint mind az öt partner kérdésére megpróbál helyesen válaszolni, részt vesz a sorsoláson. Még akkor is, ha a leadott tippje olyan távol álltak a jó megfejtéstől, mint jól nevelt kutya a postástól. A hatodik héten a szorgalmasak közül valakié lesz a FŐDÍJ. Egy olyan ajándékcsomag melybe minden résztvevő cég elég komoly ajándékot kínált fel. Mi például egy egyedi Paracord-BioThane® Dögös szettet, választható színben és méretben. (nyakörv, karkötő, kulcstartó + Pawsome póráz) A Pawsome egy fizioterápiás állapotfelméréssel vagy kutyakiképzéssel kapcsolatos személyes/online konzultációval lepi meg a nyertest. A Patronus Kutyaközpont egyedi fényképes ajándékcsomagot dobott a kosárba, 5000 Ft értékben; a gödöllői Kutyauszi pedig 5 alkalommal látja vendégül a szerencsés gazdi ebzetét hidroterápiára. Végül, de nem utolsó sorban a nyertes kutyusa egy komplett kozmetikát kap ajándékba az ILdogs Grooming Kutyabjutiban.

Jó naaaagy lett az ajándékcsomag. Alig várjuk, hogy valaki megszabadítson minket tőle.  devil Ki szeretné?

Tippelésre felkészülni, hamarosan hozzuk az első kérdést!

Fénykép: Ujfalusi Krisztina 

Facebook Nyereményjáték Szabályzat

A jelen szabályzat a Dögös Dogok által kezelt és karbantartott Facebook oldalon futó üzenőfali nyereményjátékokra vonatkozik, az alábbi feltételekkel:

A játékban részt vehet minden 18 évét betöltött, természetes személy, aki magyarországi tartózkodási- vagy lakóhellyel rendelkezik.

A játékban a szervező dolgozói, közreműködői és azok közeli hozzátartozói nem vehetnek részt.

A játékos a nyereményjátékban való részvételét elismeri – megismerte, megértette a játékszabályzatot és azt feltétel nélkül el is fogadja.

Amennyiben a játékos a jelen részvételi szabályzatot vagy annak bármely pontját kifogásolja, vagy nem fogadja el, a játékban nem jogosult részt venni, valamint a játékból automatikusan kizárásra kerül.

A játék lebonyolítása, illetve a játékban való részvétel a jelen szabályzat szerint történik.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

A játék időtartama: 2020. október 18-2020. november 22.

A nyeremény készpénzre nem váltható, a nyertesek nevét a szervező Facebook oldalán tesszük közzé minden hét szombatján. A fődíj sorsolására 2020. november 22-én, vasárnap este kerül sor. Amennyiben az eredményhirdetést (sorsolás) követő 48 órán belül nem érkezik visszajelzés nyertestől, abban az esetben a szervező pótnyertest hirdet.

A nyeremény átvételének részleteit a nyertessel privát üzenetben egyeztetjük. A nyereményt az adott partnernél lehet átvenni személyesen, vagy elküldjük futárszolgálattal, de ebben az esetben a futárköltség minden esetben a nyertest terheli.

Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen játékszabályzatot bármikor megváltoztathatja vagy visszavonhatja külön értesítés és indoklás nélkül.